Diensten

Hoe ziet een ontslagprocedure eruit? Waarop moet worden gelet bij een reorganisatie of overname? Wat moet er gebeuren in geval van een arbeidsconflict? Er zijn tal van kwesties waarmee u als werkgever of werknemer te maken kunt krijgen. In alle gevallen is het raadzaam om tijdig deskundig juridisch advies in te winnen, zodat u weloverwogen stappen kunt zetten en keuzes kunt maken. De arbeidsrechtadvocaten van Evius adviseren, procederen en signaleren. Schakel Evius Arbeidsrecht Advocaten in bij al uw vragen en conflicten op gebied van werk en ontslag.

Zakelijke dienstverlening

Of uw organisatie nu behoort tot de profit- of non-profit sector, zodra u een arbeidsovereenkomst sluit, komt u in aanraking met het arbeidsrecht. Ook kunt u te maken krijgen met geschillen omtrent diverse aan arbeidsrecht gerelateerde onderwerpen. Denkt u bijvoorbeeld aan kwesties die betrekking hebben op individueel of collectief ontslag, salaris, arbeidsomstandigheden en (werkgevers)aansprakelijkheid, maar ook privacyzaken, zoals de bescherming van persoonsgegevens van werknemers. Daarnaast kunt u te maken krijgen met reorganisaties, arbeidsongeschiktheid, cao-recht en medezeggenschapsrecht. Elk aspect van het arbeidsrecht vraagt om een specifieke aanpak. Evius Arbeidsrecht Advocaten staat u bij al deze uiteenlopende vraagstukken bij met raad en daad en heeft ervaring opgedaan in diverse sectoren en branches

Particulieren

Heeft u een arbeidsconflict? Zoekt u iemand die u kan bijstaan bij uw ontslag? Heeft u een vraag over een concurrentie- of relatiebeding? Kortom, bent u op zoek naar een goede arbeidsrechtadvocaat? Onze arbeidsrechtadvocaten staan u graag ter zijde. Evius Arbeidsrecht Advocaten is geroutineerd als het gaat om arbeidsrechtelijke zaken. Wij kunnen u bijvoorbeeld exact vertellen welke condities in de definitieve ontslagovereenkomst (ook wel vaststellingsovereenkomst genoemd) opgenomen moeten worden. Daarnaast kunt u ons inschakelen als u een arbeidsovereenkomst wilt laten beoordelen. Ook als u twijfels heeft over de behandeling van uw zaak kunt u contact opnemen. Evius Arbeidsrecht Advocaten kan namelijk ook een second opinion geven.